Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.11.2019
PJ Empire řady Slushy Queen
Vážení zákazníci, rozšířili jsme sortiment příchutí PJ Empire řady Slushy Queen o novou variantu FUNKY MONKEY (odkaz na produkt). Příchutě PJ Empi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Vaperský běžník 1. vydání 11.12. 2019
Záhadná umrtí po kouření elektronických cigaret objasněna. Může za ně zřejmě acetát vitamínu E, zjistili v USA. číst celé
Recenze ARAMAX Power
Patříte mezi silné kuřáky, kteří shánějí kvalitní e-cigaretu schopnou produkovat velká oblaka páry na jedno nabití až dva dny? Potrpíte si na vynikají... číst celé
Recenze ELEAF iJust S
Milujete velká oblaka páry a zároveň silnou a prokreslenou chuť? Sháníte přístroj, který disponuje objemným tankem a který není potřeba neustále nabíj... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Slovník pojmů
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vaperský běžník 1. vydání 11.12. 2019
Vaperský běžník 1. vydání 11.12. 2019
Záhadná umrtí po kouření elektronických cigaret objasněna. Může za ně zřejmě acetát vitamínu E, zjistili v USA. číst celé
Recenze ARAMAX Power
Recenze ARAMAX Power
Patříte mezi silné kuřáky, kteří shánějí kvalitní e-cigaretu schopnou produkovat velká oblaka páry na jedno nabití až dva dny? Potrpíte si na vynikají... číst celé
Recenze ELEAF iJust S
Recenze ELEAF iJust S
Milujete velká oblaka páry a zároveň silnou a prokreslenou chuť? Sháníte přístroj, který disponuje objemným tankem a který není potřeba neustále nabíj... číst celé
Recenze JOYETECH eGo AIO startovací sada
Recenze JOYETECH eGo AIO startovací sada
Patříte mezi úplné začátečníky v oblasti e-kouření nebo jste již pokročilí uživatelé, ale chcete si pořídit menší model do kapsy? Toužíte po přístroji... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

Výdejní sklad
Není zde kamenná prodejna!

Na červeném hrádku 766
26401 Sedlčany

Kontakty
Logo
Euliquid s.r.o.
Zákaznická podpora Euliquid s.r.o.
Zákaznická podpora Euliquid s.r.o.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Copyright © Euliquid s.r.o. 2012 - 2020. Všechna práva vyhrazena.